Eurolaser

Servicii

Debitare laser

Debitarea cu laser este fara indoiala una din cele mai performante metode de a decupa profile, forme geometrice in tabla de otel aluminium sau inox.

Acest procedeu de debitare este folosit pe larg in domeniile de constructii metalice, inginerie, agro-alimentare, aviatie, armament si in general de catre multitudinile de tipuri de industrii care confectioneaza sau utilizeaza piese din otel aluminium sau inox.

Incepand cu piese functionale pana la piesele de aspect, EUROLASER va va acompania si va fi un furnizor rapid, eficace si atentionat.

Putem asigura debitarea laser pentru diferite dimensiuni grosimi sau materiale, spre exemplu: 

Otel (ex: DC01 / DD11 / S235 / S355 etc)

Inox (1.4307 / 1.4404 etc) – mat / lucios / satinat

Aluminiu (ex: 5754 / 5086 )

Proiectare

Eurolaser dispune de  1 post de programare (software RADAN) specializat in debitarea 2D.

Prin intermediul acestui post de programare, programele CN se pot realiza in  baza planului pe hartie, a pieselor tip sau a fisierelor electronice de tip DXF, DWG, IGS.

Sudura

Profesionistii nostrii din cadrul departamentului de constructii metalice , aduce la implementarea proiectelor dvs din domeniul constructiilor sudate.

Procedeele noastre de sudare sunt TIG/WIG si MIG/MAG acoperind majoritatea cerintelor clientilor nostri iar prin intermediul project managerului se garanteaza calitatea proceselor de sudare si verificare a produselor executate.

Avand o baza numeroasa de clienti si tipuri de produse executate , echipamentele noastre sunt optimizate si personalul pregatit pt orice alte noi proiecte pe care le puteti avea.

Astfel suntem capabili sa satisfacem exigentele inalte ale proceselor actuale de productie.

Abkant

Uzina noastra detine un abkant marca Trumpf V170, utilaj ce ne permite sa realizam eficient si precis piese cu lungime maxima de 4 metri.

Performanta utilajului precum si experienta noastra in domeniu va ofera siguranta ca putem realiza in cele mai scurt timp  piese de  indoite cu grad sporit de complexitate.

Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor